Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
Міжнародна науково - практична студентська конференція «Юридична освіта і наука: студентський вимір». - Київський університет права
 
Міжнародна науково - практична студентська конференція «Юридична освіта і наука: студентський вимір».

З 18 по 20 жовтня нам, студентам КУП НАНУ випала чудова можливість здійснити свою подорож до мальовничого міста Ужгород, на ІІІ Міжнародну науково - практичну студентську конференцію «Юридична освіта і наука: студентський вимір».
З перших хвилин нашого перебування, не дивлячись на холод та невеличкий дощ, місто та його жителі зустріли нас з гостинністю та радісними усмішками на їх обличчях. Дякуючи нашому університету ми мешкали в готелі «Світанок» на мальовничих окраїнах міста. За період нашого перебування там, крім участі у конференції, ми встигли оглянути багато визначних місць та історичних пам’яток цього краю. Кожен наш день був досить насиченим культурно-розважальними програмами.
   В перший день члени студентського самоврядування Закарпатського державного університету провели екскурсію по навчальному закладу з метою загального ознайомлення з вузом та налаштування на подальшу роботу на конференції. Після цього студенти КУПа та ЗакДу разом з керівниками в знак зустрічі та підтримки акції Святошинського району міста Києва «Вимкни комп’ютер – посади дерево» садили дерева на честь 90-річчя НАН України, ІІІ Міжнародної науково – практичної конференції, Голодомору 1932-1933 років.


У рамках програми «Пізнай свій край» студенти ЗакДу провели екскурсію для нас містом Ужгород , де ми познайомилися із етнографічним музеєм Закарпаття, відвідали Ужгородський замок, який знаходиться біля річки Уж.Наступного дня нас чекала ще більш насищеніша екскурсійна програма до Новицького замку, який побудований на горі поза містом, недалеко від кордону України та Словаччини. Подолавши нелегкий шлях до замку, перед нами постала величезна старовинна будівля. Нам пощастило в тому, що крім екскурсовода про замок нам розповів місцевий археолог, який з групою студентів проводили дослідження даного замку. Крім історії існування даного замку, ми довідалися про цікаві місцеві легенди з вуст очевидців.
   Після цікавої та довгої екскурсії студенти та керівництво ЗакДУ зробили нам невеличкий сюрприз, а саме в долині біля гори, на якій розташований Новицький замок, нас чекала смачна печена на вогні картопля та страви місцевого регіону.
Настав день основної мети нашого приїзду – день проведення конференції. Під час конференції ми відчули дух науки, який палав в серцях студентів. Плідна праця молоді була відмічена приємними словами ректора КУП НАНУ, професора Юрія Ладиславовича Бошицького, сертифікатами учасників, дипломами Міністерства освіти та науки України, а також сертифікатами за найкращі наукові доповіді, що вручались за результатами таємного голосування.

 

Приємно було відчувати, що на адресу учасників конференції надійшли привітання від Міністерства освіти і науки України, Міністерства юстиції. Молоді науковці були заохочені цінними призами та подарунками. Після конференції ми попрощались та подякували студентам, керівництву ЗакДу за теплу зустріч та плідну працю на конференції

.

Ми прагнемо, щоб диплом випускника КУП НАНУ був свідченням найвищого рівня професіоналізму правників. Щиро вдячні науковим керівникам професорсько – викладацького складу нашого університету за рекомендації наших перших наукових доробок.
Бойове хрещення на конференції одержали й першокурсники: Головчук Віталій та Бойко В’ячеслав.
Так стартувало студентське наукове товариство КУП НАНУ в 2008-2009 навчальному році.


Статтю підготували:
Кондратюк Катерина, Михайленко Юлія, Яцишин Марта

 

          

 

 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »