Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
Про Центр дистанційного навчання - Київський університет права
Про Центр дистанційного навчання
     Центр дистанційного навчання Київського університету права Національної академії наук України створений з метою забезпечення впровадження і розвитку дистанційного навчання на основі сучасних інформаційних технологій за основними напрямами підготовки в КУП НАНУ.
     Діяльність Центру дистанційного навчання регулюється Положенням про центр дистанційного навчання Київського університету права.
Основними завданнями Центру дистанційного навчання є:
  • побудова цілісної системи дистанційного навчання КУП НАНУ, її адміністрування та супровід;
  • надання інформаційно-консультаційних послуг по дистанційному навчанню співробітникам та студентам КУП НАНУ, підготовка тьюторів і розробників електронних навчальних курсів;
  • вивчення та впровадження позитивного вітчизняного та світового досвіду використання технологій дистанційного навчання, а також інновацій у сфері програмного та апаратного забезпечення дистанційного навчання;
  • забезпечення співпраці КУП НАНУ з національними та міжнародними освітніми закладами та іншими учасниками ринку дистанційного навчання.

     Центр дистанційного навчання Київського університету права НАН України надає освітні послуги за напрямами підготовки “Правознавство” та “Міжнародне право” освітньо-кваліфікаційних рівнів “бакалавр”, “спеціаліст”. Ви маєте змогу отримати як першу так і другу вищу юридичну освіту. За напрямом підготовки “Правознавство” ми пропонуємо вам наступні юридичні спеціалізації:
  • “Суд. Прокуратура. Адвокатура”;
  • “Цивільне та трудове право”;
  • “Господарсько-правова”.

     В КУП НАНУ існує також підготовче відділення за дистанційною формою навчання. Головне завдання підготовчого відділення – допомогти майбутнім абітурієнтам поповнити, систематизувати і упорядкувати знання із загальноосвітніх предметів та вирішити питання щодо вибору майбутньої професії. Навчання в відділенні проводяться з предметів, які Правилами прийому до КУП НАНУ визначені як конкурсні у Сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти:
  • українська література;
  • українська мова;
  • історія України;
  • всесвітня історія; англійська мова.

     Якщо Ви бажаєте навчатись, але у Вас бракує часу. Якщо є перспектива престижної роботи, але бракує юридичних знань і документу про освіту. Якщо Ви проживаєте далеко від вищих навчальних закладів і не можете жити п’ять років у гуртожитку.

ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА В КУП НАНУ САМЕ ДЛЯ ВАС!

     Центр дистанційного навчання КУП НАНУ надає можливість отримати юридичну освіту або підготуватися до вступу до університету дистанційно, фактично «не виходячи з дому» за допомогою персонального комп’ютера через всесвітню мережу Іnternet під керівництвом досвідчених викладачів. Вам не потрібно щоденно відвідувати заняття і конспектувати лекції. Повні електронні конспекти лекцій наших викладачів Ви маєте можливість отримати в готовому електронному вигляді на екрані вашого комп’ютера.

 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »