Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
Студенти КУП НАНУ взяли участь у І Школі з сімейного права - Київський університет права
Головна >> Про нас >> Новини >> Студенти КУП НАНУ взяли участь у І Школі з сімейного права
Студенти КУП НАНУ взяли участь у І Школі з сімейного права
     Нещодавно студенти КУП НАНУ взяли участь у І Школі з сімейного права, що проходила у стінах Київського університету імені Бориса Грінченка. Метою даного заходу було розширити кругозір студентів, які цікавляться проблемами  сімейного права  в Україні.
     Захід відкрив завідувач юридичної клініки «Астрея» Київського університету імені Бориса Грінченка – Чернега Андрій, який привітав усіх учасників від імені керівництва вишу  та привітав з відкриттям  І Школи з сімейного права і закликав до активного обговорення проблем  які будуть підніматися на правничій школі.
     Першим спікером була Дігтяр Мирослава, завідувач  сектору з питань гендерної рівності Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, вона у своєму спічі поділилася досвідом роботи Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.  

     Наступним спікером І Школи з сімейного права була керуючий партнер, адвокат, медіатор, голова Комітету сімейного права і майнових спорів ВГО «Асоціації адвокатів України», Українського Центру Медіації при Києво-Могилянській бізнес школі, професійний практикуючий юрист у сфері цивільного та сімейного права - Ганна Гаро.
     Між виступами гостей, під час кави-брейк та обіду, всі учасники мали змогу неформально спілкуватись як зі спікерами, так і з усіма учасниками, серед яких були студенти Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т.Г. Шевченка, юридичного факультету КНУ ім. Т.Г. Шевченка, правничого факультету НаУКМА, Львівського національного університету Івана Франка, юридичного  факультету КПІ, юридичного факультету КНЕУ ім. Вадима Гетьмана. А також, безпосередню участь у правничій школі взяли  студенти юридичного факультету Київського університету права НАН України: Настечко Валерія, Бондар Віталій, Бурлаченко Оксана, Жарко Аліна, Бондар Вікторія.
     За програмою школи виступ мала тренер Українського Центру  Медіації, адвокат, юрист, практик – Олена Ткаченко.

     Останнім спікером школи був адвокат, викладач Київського університету права НАН України – Простибоженко Олег.
     Кульмінацією І Школи з сімейного права  стало урочисте вручення сертифікатів учасникам. Дану місію, з особливою теплотою, виконала  помічник завідувача юридичної клініки «Астрея» - Анна Тарко, яка подякувала усім, хто долучився до участі та організації цього заходу.
Наукове товариство студентів
КУП НАН України


 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »