Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
Центр вивчення іноземних мов Міжнародного центру правових та історико-політичних досліджень країн Центрально-Східної Європи - Київський університет права
Центр вивчення іноземних мов Міжнародного центру правових та історико-політичних досліджень країн Центрально-Східної Європи
    Центр пропонує курси вивчення іноземних мов для дорослих та дітей. Це і популярні мови (англійська, німецька, французька), а також менш затребувані на ринку іноземні мови – західнослов’янські. Особливістю цих курсів є те, що потенційним слухачам пропонується вивчення іноземних мов від початкового до високого, у тому числі вузько спеціалізованих рівнів (спецправова, бізнес-іноземна мова і т.д.)
     Це курси іноземних мов для усіх, хто цінує якісне та ефективне навчання!
    Наші заняття – це ефективно підібрані матеріали, прогресивні комунікативні методики, досвідчений викладацький склад, який вміє зацікавити та навчити кожного. Якщо у Вас упереджене ставлення до навчання – ми готові розвіяти усі Ваші сумніви. Завдяки дружній, ненапруженій атмосфері, навчання відбувається легко, і Ви маєте змогу насолодитись як процесом так і результатом.
     Мовні курси професійного спрямування – це унікальний синтез методик, що професійно покладені на тренінгові основи, є надзвичайно цікавою пропозицією для тих, хто хоче працювати та спілкуватись з іноземними діловими партнерами!!!
      Ми робимо для студентів максимальну сприятливу атмосферу для навчання. Вивчайте мову РАЗОМ З НАМИ. Зробіть КРОК до УСПІХУ!!!

 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »