Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
Студентське самоврядування у вищих навчальних закладах України як фактор демократизації вищої освіти - Київський університет права
Головна >> Студентство >> Самоврядування >> Студентське самоврядування у вищих навчальних закладах України як фактор демократизації вищої освіти
Студентське самоврядування у вищих навчальних закладах України як фактор демократизації вищої освіти
     18 лютого у Навчально – науковому Юридичному інституті Національного авіаційного університету відбулося засідання ІІ міжвузівського круглого столу на тему: «Студентське самоврядування у вищих навчальних закладах України як фактор демократизації вищої освіти», за участю студентських активів Навчально – наукового інституту міжнародних відносин НАУ, Юридичного факультету КНУ ім. Шевченка, КУП НАН України та Академії адвокатури України.

     У засіданні взяли участь викладачі, представники студентського самоврядування, первинних профспілкових організацій Національного авіаційного університету, Академії адвокатури України, Київського університету права НАН України, КНУ ім. Т.Г. Шевченка.

     Учасники обговорили низку  питань, які сьогодні турбують студентство. Всі вони розуміють, що студентське самоврядування потрібно молоді, що навчається у ВНЗ, тому що це – практична школа для тих, хто бажає пробувати себе у ролі керівника, адміністратора, лідера. Проведення такого роду заходів сприяють активізації студентського активу в діяльності вищого навчального закладу, їх впливу на формування думки та позиції пересічного студента, а також взаємодії органів студентського самоврядування із адміністрацією вищого навчального закладу. Надіємося на подальшу активну співпрацю з  представниками різних вищих навчальних закладів та віримо, що разом ми зможемо досягти успіху.

 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »