Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
Студенти КУП НАН України взяли участь у міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів «П’яті Харківські кримінально-правові читання» - Київський університет права
Головна >> Про нас >> Новини >> Студенти КУП НАН України взяли участь у міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів «П’яті Харківські кримінально-правові читання»
Студенти КУП НАН України взяли участь у міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів «П’яті Харківські кримінально-правові читання»
     13-14 травня 2016 року в стінах Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулась міжнародна наукова конференція студентів та аспірантів «П’яті Харківські кримінально-правові читання».
     У заході взяли участь 166 учасників із Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Київського університету права НАН України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету «Одеська юридична академія», Університету імені Адама Міцкевича (м. Познань, Польща), Університету Марії Складовської (м. Люблін, Польща), Академії управління при Президентові Республіки Білорусь, Білоруського державного університету та ін.
     Відкрив читання перший проректор Університету Ю. П. Битяк, який привітав учасників та  подякував за те, що вони в непростий час змогли приєднатися до заходу.  Також, зазначив,  що конференція проходила у різних форматах: спочатку як регіональна, потім як Всеукраїнська, згодом набула статусу міжнародної. І це не випадковість, оскільки учасники з різних країн обговорюють спільні проблеми і намагаються вирішити їх.

     Із вітальними словами до присутніх звернулися завідувач кафедри кримінального права №2 Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого М. І. Панов та директор Науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності імені академіка В.В.Сташиса НАПрНУ В. І. Борисов, також було оголошено привітання від Голови Конституційного Суду України Ю. В. Бауліна.
Робота розпочалася пленарним засіданням та продовжена у секціях:
− теоретичні питання кримінально-правової політики і кримінально-правового регулювання;
− наукове осмислення об’єктивних ознак кримінального правопорушення;
− наукове осмислення суб’єктивних ознак кримінального правопорушення;
− проблеми вчення про кримінальну відповідальність та інші заходи кримінально-правового характеру;
− теоретичні питання кримінальної відповідальності за злочини проти особи;
− теоретичні питання кримінальної відповідальності за злочини проти суспільства і власності;
− теоретичні питання кримінальної відповідальності за злочини проти держави і міжнародного правопорядку.
     Київський університет права НАН України представляв студент 5 курсу, юридичного факультету Віталій Бондар. По завершенню учасники були нагороджені грамотами та отримали збірники тез.
     Символічним стало те, що  всі учасники мали змогу відвідати унікальну культурну програму, яку спланували організатори конференції, а саме: екскурсію до музею криміналістики Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого,  екскурсію містом Харків і театральну виставу  театру Мадригал.

     Висловлюємо слова щирої подяки організаторам міжнародної конференції, студентам-активістам, які долучилися до проведення конференції, керівництву вузу, ректорові КУП НАН України Юрію Бошицькому за підтримку в участі на заході.  


Матеріал підготував:
студент 5 курсу, юридичного факультету,
голова НТС КУП НАН України,
Бондар Віталій

 

 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »