Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
У стінах Київського університету права НАН України відбувся міжвузівський науково-практичний семінар - Київський університет права
У стінах Київського університету права НАН України відбувся міжвузівський науково-практичний семінар
     Нещодавно  у стінах  Київського університету права НАН України відбувся міжвузівський науково-практичний семінар "Інновації і інноваційна діяльність в юридичній освіті та науковій сфері", що був організований кафедрою кримінального права та процесу Київського університету права НАН України, а саме Біленчуком П.Д, Семаковим Г. С. та науковим товариством студентів.
     Із вступним словом виступив Біленчук П. Б., який привітав учасників заходу, побажав плідної роботи, творчої дискусії в обговореннях та подякував за те, що учасники змогли приєднатися до цього надзвичайно цікавого заходу.
     У заході  взяли участь студенти та професорсько-викладацький склад таких вишів: Президентського університету, Міжрегіональної Академії управління персоналом, Національної академії внутрішніх справ та  Київського університету права НАН України.

     Під час обговорення  були підняті наступні  питання: «Антологія мудрості давнього світу в Україні», «Січове право в Україні від давніх часів до сьогодення», «Розвиток супраментальної психології», «Інноваційна діяльність  в юридичній освіті та науці», «Пріоритетні напрямки судової психології», «Електронна криміналістика».
     Також всі учасники   мали змогу відвідати унікальні музеї університету:  музей підробок,  музей криміналістики ім. Ганса Гросса, музей комп’ютерних технологій, історико-етнографічний музей.

     В рамках наукового семінару відбулося нагородження студентів за перемогу на Всеукраїнському конкурсі наукових праць студентів вишів України, яка проводилася Всеукраїнським центром рейтингових досліджень та організації конкурсних студентських робіт в Україні.
Матеріал підготував:
голова НТС КУП НАН України,
Бондар Віталій


 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »