Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
Фоторепортаж з відпочинку на базі "Едельвейс" - Київський університет права
Фоторепортаж з відпочинку на базі "Едельвейс"
Взимку студенти Київського університету права НАН України віддають переваги активному відпочинку
       Після нелегких студентських буднів Студенти Київського університету права НАН України відпочили в мальовничому куточку Закарпаття на базі «Едельвейс» с. Верхній Студений.
      Мальовничі краєвиди Карпат, пам'ятки історії, своєрідні риси в культурі та побуті горян дивували своєю неповторністю. Гірське повітря, мінеральні джерела - все це сприяло здоровленню та повноцінному відпочинку студентів.

       Хоч за роки незалежності лижний спорт, як масове явище, втратив свої позиції, але приємно відзначити, що мода на здоровий адреналін повертається. І студенти Київського університету права НАН України цілком віддають перевагу активному відпочину.
      З величесним ентузіазмом студенти опановували мистецтво кататися на лижах і санчатах. Ні сніг, ні холод їх не лякали. Ось вона - справжня мужність: без будь-яких професійних технічних навичок, на швидкості, що наближається до швидкості звуку, з'їжджати з 1000-метрової гори.

       Відпочивші, сповнені позитивних вражень студенти Київського університету права НАН України прощалися з карпатськими краєвидами до наступного року, до нових вражень.

назад
 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »