Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
"Інноваційні технології навчання – 2006" - Київський університет права
 
"Інноваційні технології навчання – 2006"
   
Збільшити
Збільшити
Збільшити
Збільшити

З 26-28 жовтня 2006 року в Київському Палаці спорту проходила третя виставка – презентація «Інноваційні технології навчання», організаторами якої були Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України та виставкова фірма «Карше».
     Завдяки спонсорській та організаційній підтримці ректорату та працівників університету, зокрема, в.о. ректора Бошицького Ю.Л., проректора з навчальної роботи Бобровник С.В., завідувача бібліотекою Ярошевській Т.Ю., проректора з господарської частини Парфентьєва Л.В., референта Харченко О.І. та лаборантів кафедр Товстопльот Вікторії і Дорощенко Марії Київський університет права мав змогу прийняти участь у виставці, і представити університет на вищому рівні, про що свідчать ряд нагород.
     Велику роль у презентації Київського університету права відіграли студенти, які зі своїм святковим настроєм намагалися донести до присутніх якомога більше інформації про університет. Найбільш активними були студенти: Хорошевська Анастасія, Білак Вікторія, Ларікова Ксенія, Воробйов Віталій, Остапенко Алла, Раєвський Дмитро, Єжов В’ячеслав, Мосієвська Мирослава, Микитюк Людмила, Федірко Альона, Бутовченко Катерина та Іваненко Надія.
      Серед урочистостей цього дня відбулася презентація Київського університету права НАН України. Наш університет представляла студія «Версія» під керівництвом Сушка Юрія Олексійовича, яка запропонувала глядачам цікаву виставу «В пошуках освіти».
     Цікавим збігом було те, що в той час, як в Палаці Спорту 26 жовтня проходило відкриття виставки, в КУП НАН України розпочалась передвиборча агітація кандидатів на посаду президента студентського самоврядування. Золотар Ольга, як один із претендентів на посаду президента, разом зі своєю командою відвідала виставку-презентацію освіта України «Інноваційні технології навчання», метою яких було зібрати якомога більше матеріалу, зробити фотозйомку для буклетів та листівок; перейняти досвід ВНЗ з приводу студентського життя. Від представників ВНЗ було багато пропозицій і схем проведення виборів. Команда була задоволена виконаною роботою, бо яскраві фото та багато інших зібраних матеріалів мали допомогти їм на шляху до перемоги.
     Метою участі Київського університету права у виставці було якомога ширше висвітлення діяльності університету, представлення наших здобутків та планів розвитку на майбутнє.
     Під час виставки відбулися цікаві зустрічі, круглі столи з представниками інших навчальних закладів. Ми обмінювалися досвідом, враженнями та побажаннями на співпрацю.
Кульмінацією виставки – презентації стало привітання Міністра освіти і науки України Ніколаєнка С.М., а також нагородження учасників виставки.
     Київський університет права НАН України був нагороджений дипломом за розробку і впровадження у навчально – виховний процес інноваційних освітніх технологій.
     В.о. ректора КУП НАНУ Бошицький Ю.Л. був відзначений і нагороджений почесним дипломом «За упровадження у навчально – виховний процес перспективних освітніх технологій», почесною грамотою «За високі творчі досягнення в інноваційному оновленні процесу навчання і виховання молоді». Відзначений почесним дипломом керівник студії «Версії» Сушко Юрій Олексійович «За упровадження у навчально – виховний процес перспективних освітніх технологій».
     Виставка – презентація освіта України «Інноваційні технології навчання» дала можливість освітянам та науковцям презентувати свої здобутки в галузі освіти.

Збільшити Збільшити Збільшити Збільшити
 
Збільшити Збільшити

Статтю підготували студенти:
Дорощенко Марія (ІІ курс),
Бережок Сергій (ІІІ курс)

 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »