Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
Музеї Києва - Київський університет права
Музеї Києва


Мистецький арсенал
Афіша музею


Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький Арсенал" сьогодні є одним з найбільш перспективних проектів у галузі культури України, а у майбутньому має стати одним із найпотужніших світових музейно-виставкових комплексів.

Місія Мистецького Арсеналу –  об’єднати великий об’єм культурних ініціатив та надбань України в один концептуальний національний проект з метою презентації української історичної та мистецької спадщини як частини світового культурного надбання.






PinchukArtCentre

Афіша музею


PinchukArtCentre – це міжнародний центр сучасного мистецтва XXI сторіччя, відкрита платформа для митців, мистецтва та суспільства.

Новаторський підхід арт-центру спрямований на динамічне комбінування створення нових робіт, їх представлення та зібрання витворів мистецтва, поєднуючи національну ідентифікацію та міжнародні виклики. Це ідеальне місце для представлення персональних та групових виставок видатних митців сьогодення, які відображають та репрезентують складність світу, наділяючи його унікальною новою формою.


Музей сучасного мистецтва України

Афіша музею

Музей сучасного мистецтва україни - це майже 5000 творів українського живопису, графіки, скульптури та декоративно-ужиткового мистецтва xx-xxi століття.
Стратегічно важливим напрямом нашої діяльності, як і багатьох музеїв світу, є робота з дітьми дошкільного і шкільного віку. Адже музей – це місце, де діти мають почуватися затишно, комфортно й розкуто, здобувати знання й творити.





 


Національний науково- природничий музей НАН України
Афіша музею



Музейний комплекс ННПМ НАН України створено за класичними принципами музеєзнавства. На площі 8 тис.кв.м у 24 залах зібрано понад 30 тис. експонатів, що розповідають про виникнення, будову та еволюцію Землі, її рослинний і тваринний світ, їх минуле та сучасне, про історію матеріальної культури племен і народів,' що заселяли територію України.



 


Київський планетарій

Афіша музею


У планетарії працює 3 штатних лектори-астрономи та один лектор-географ.

У будні дні планетарій проводить учбові програми для шкіл. У вихідні та святкоів дні планетарій працює для широкої аудиторії.
У Зоряній залі демонструються як класичні програми планетарію, що включають у себе показ зоряного неба та лекційні розповіді у супроводі цифрових слайдів та відеофрагментів, так і спеціальні сферичні фільми.

 


Киевский музей русского искусства

Афіша музею


Київський музей російського мистецтва було відкрито 12 листопада 1922 рока і первісно він мав назву Київської картинної ґалерії. В музеї є досить широка колекція творів багатьох визначних майстрів практично всіх колищніх республік Союзу – нині незалежних держав.

Помітними роботами представлені в музеї і майстри образотворчого мистецтва України. Особливу увагу, природно, приділено київським авторам.

 


Водно-інформаційний центр

Афіша музею


Водно-інформаційний центр (музей води) розташований в мальовничому місці, на одному з пагорбів у центральній частині міста Києва. Споруди Центру, а це  водонапірні башти та резервуари, побудовані більш 130 років тому, є фрагментом природно-культурного комплексу, відомого наразі як парк „Хрещатий”. Це місце, відоме раніше як Царський сад, закладений в 1743 р. за наказом імператриці Єлизавети Петрівни, являє собою величну пам‘ятку епохи українського барроко.

 


Музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків

Афіша музею


В одному з центральних кварталів Києва, на вул. Терещенківській, розташований Музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків, тривалий час знаний як Київський музей західного та східного мистецтва. Він є найбільшою скарбницею світового мистецтва в Україні, а унікальні зібрання та окремі пам'ятки забезпечили музею визнання далеко за межами країни.

 


Музей Івана Гончара

Афіша музею


Місія НЦНК «Музей Івана Гончара» – бути передовою сучасною установою з вивчення, збереження, інтерпретації та презентації традиційних культурних цінностей і культурної самобутності України.
Музей-центр прагне:
-    зміцнювати культурне коріння української спільноти, культивувати традиційні духовні пріоритети;
-    стимулювати мистецьку творчість, інноваційність, креативність;
-    забезпечувати невпинний розвиток і спадкоємність кращих культурних традицій;

 


Експериментаніум

Афіша музею

Дві тисячі квадратних метрів захоплюючого дозвілля, три поверхи наочних прикладів, більше двохсот інтерактивних експонатів, які не ховаються за вітринами, – все це унікальний музей популярної науки і техніки «Експериментаніум», який з нетерпінням чекає на своїх перших відвідувачів у самому серці історичного Києва, на Подолі, за адресою вул. Верхній Вал, 2-а.



 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »