Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
У КУП НАН України відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція - Київський університет права
У КУП НАН України відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція
     27 травня 2016 року на базі Міжнародного центру правових та історико-політичних досліджень Київського університету права було проведено  VI Міжнародну науково-практичну конференцію  на тему: «Напрямки реформування кримінального провадження в Україні: процесуальні та криміналістичні аспекти», яка була організована кафедрою кримінального права та процесу Київського університету права НАН України.
     У роботі міжнародної науково-практичної конференції взяли участь вчені, аспіранти та студенти вищих навчальних закладів України, зокрема: Київського університету права НАН України, Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського Національного університету ім. І. Франка, Рівненського інституту КУП НАН України, Національного університету «Острозька академія», Львівського Торговельно-економічного університету та інших вузів.

     Із вступним словом до учасників конференції на пленарному засіданні виступив проректор  з адміністративної та господарської роботи Київського університету права НАН України Володимир Бойко. Учасникам конференції вітальне слово надіслав ректор Київського університету права НАН України, професор, Заслужений юрист України Юрій  Бошицький.
     У наукових доповідях, проголошених на пленарному засіданні, піднімалися питання, зокрема,«Графологія:сьогодення та предспективи» (С. Й. Гонгало, к.ю.н., Національного університету «Острозька академія»); «Діяльність прокурора у досудовому провадженні Італії» (В. В. Луцик, к.ю.н., доцент Львівського Національного університету ім. І. Франка); «Електронна криміналістика: проблеми використання  об’єктів електронної інтелектуальної власності при розслідуванні кримінальних правопорушень» (П. Д. Біленчук , к.ю.н.,професор Київського університету права НАН України); «Криміналістичні знання  у цивільному судочинстві: реальність та можливості)» (О. М. Калужна, к.ю.н., доцент, Львівського Національного університету ім. І. Франка); «Спеціальна конфіскація – порівняльний аналіз цивільного та кримінально-процесуального законодавства» (А. Г. Мартіросян,к.ю.н. Рівненського інституту Київського університету права НАН України); та інш.
/a>

     Робота міжнародної науково-практичної конференції «Напрямки реформування кримінального провадження в Україні: процесуальні та криміналістичні аспекти» пройшла на високому науково-теоретичному та практичному рівнях, в дусі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням як молодих вчених, практиків так і студентської молоді.

     Обрана тематика міжнародної науково-практичної конференції послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики. У зв’язку з актуальністю піднятих питань за результатами конференції буде опублікована збірник наукових праць та доповідей учасників конференції.

     Учасники конференції мали змогу відвідати унікальну культурну програму: помилуватися живописом виставки «Подільські етюди» родини Оврахів, а також в рамках конференції було проведено екскурсію містом Львів.
Матеріал підготував:
голова НТС КУП НАН України,
Бондар Віталій




 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »