Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
CV Адам Махарадзе - Київський університет права
CV Адам Махарадзе
maxaradze3.jpgАвтобіографія Адама Махарадзе
    Адам Махарадзе народився 5 липня 1974 року в Хулойському регіоні. У 1990 році закінчив загальноосвітню школу Ахальшені в регіоні Хелвачаурі з відзнакою. У 1991 році вступив на юридичний факультет Батумського державного університету імені Шота Руставелі, який закінчив у 1996 році. У 1997 році продовжив навчання на юридичному факультеті Тбіліського державного університету ім. Іване Джавахішвілі та захистив дисертацію на тему "Кримінальна відповідальність за співучасть у злочині".
    Він опублікував близько 40 наукових праць у галузі кримінального права. Він є автором двох монографій та співавтором однієї монографії. Був редактором двох навчальних посібників та співавтором ще декількох. Його твори публікуються в семи країнах світу: Італії, Німеччини, Іспанії, України та інших країнах.
    Брав участь у більш ніж 20 міжнародних конференціях, форумах та симпозіумах. З 2015 року Адам Махарадзе є членом Європейської асоціації юридичних факультетів (ELFA). Наукові праці Адама Махарадзе вплинули на розвиток законодавства та судової практики Грузії.
    Працює в Батумському державному університеті імені Шота Руставелі більше 20 років. В 2011 році був обраний деканом факультету соціальних наук, бізнесу та права.
    У 2015 році був обраний деканом юридичного факультету Батумського державного університету імені Шота Руставелі.
    За його підтримки юридичний факультет тісно співпрацює з 20 університетами з 12 країн світу.
    Завдяки його гарним управлінським якостям останні чотири роки юридична освітня програма Батумського державного університету імені Шота Руставелі посідає перше місце серед юридичних освітніх  програм в Грузії та третє місце порівняно з іншими освітніми програмами.
    Виступає членом атестаційного журі різних урядових організацій, зокрема для відбору юристів - кандидатів з Грузії для участі в засіданнях Страсбурзького суду з прав людини.
    Активно залучений до європейських освітніх та наукових грантових програм. Виграв декілька грантових проектів, отримав кілька дипломів та нагород за встановлення тісних контактів між університетами, серед них - Тернопільський та Івано-Франківський університети.
    З 2011 року очолює навчальні Літні школи з європейської інтеграції та права.
    Веде активне соціальне життя, підтримує неурядові організації, які захищають права осіб з обмеженими можливостями, почесний член такої організації.
    Одружений, має двох дітей.
 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »