Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 51

Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in /home/clients/kul/index.php on line 52
Мирослав Смородський - Київський університет права
Мирослав Смородський
      Мирослав Смородський народився в Австрії в 1944 році і в шестирічному віці емігрував до Сполучених Штатів Америки. Дитинство Мирослава пройшло в місті Пассаік, штат Нью-Джерсі. Після закінчення середньої школи, Мирослав Смородський вступив до Рутгерського університету в місті Нью-Брансвік, штат Нью-Джерсі, де спеціалізувався на історії та отримував навчальну стипендію. Мирослав вступив до Рутгердського правової школи на юридичний факультет, де отримав ступінь доктора юридичних наук у 1968 році.
      Першим місцем роботи Мирослава була престижна фірма «Страйкер, Тамс & Ділл, Ньюарк», штат Нью-Джерсі, де він мав справу з корпоративним судочинством, у тому числі зі справами про недобросовісну конкуренцію і порушення комерційної таємниці. Бажаючи отримати великий досвід в цій сфері, Мирослав перейшов на роботу до управління державних захисників, де вів справи, пов’язані із скоєнням найтяжчих злочинів, більшістю з яких були справи про вбивства.
       У 1974 році Мирослав повернувся до практики з цивільного судочинства та приєднався до юридичної фірми «Сміт, Клейтон і ДеЛучія» (пізніше відомої, як Сміт-Елі та ін.), штат Нью-Джерсі. З 1986 по 2001 рік він був старшим партнером у юридичній фірмі «Смородський та Ставничий», штат Пенсільванія.
      За час своєї кар'єри, юридичний досвід Мирослава був надзвичайно широким. Спочатку він представляв інтереси клієнтів у різних справах, включаючи кримінальні, цивільні правопорушення, злочини з недбалості, необачності, справи з нерухомістю і таке інше. З 90-х років, його практика отримала чітке міжнародне направлення з особливою увагою до України. З урахуванням цих змін, на даний момент Мирослав в основному розглядає справи міжнародно-правового характеру та справи, що представляють особливий інтерес або значення.
 

Підписка на новини




Контакти

 

Поштова адреса:
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
(044) 423-74-71
Телефон довіри:
(044) 409-23-28

 

Більше »